Ionuț Iugulescu a părăsit centrul de copii și juniori al Chindiei Târgoviște! Ruptura dintre antrenor și club a apărut după un meci din Liga Elitelor U16

Publicitate

Centrul de copii și juniori al Chindiei Târgoviște a rămas fără unul dintre cei mai apreciați antrenori. Ionuț Iugulescu a ales să se despartă de grupele de speranțe ale clubului dâmbovițean după șase ani petrecuți pe “Eugen Popescu”.

Ruptura dintre antrenor și club a apărut după un meci din Liga Elitelor U16, pierdut de Chindia la “masa verde”. La disputa cu Kids Tâmpa Brașov, din propria organizare, nu a fost asigurată asistență medicală și astfel micii fotbaliști târgovișteni au fost nevoiți să piardă jocul cu 0-3.

La acel joc, conducătorii Chindiei, se pare că, nu au transmis înscris o comandă pentru un echipaj de pe Ambulanță, așa cum procedează orice club de fotbal profesionist. De asemenea, aflând într-un târziu de programarea jocului, oficialii clubului târgoviștean au solicitat telefonic  o Ambulanță la terenul de joc din Răzvad, dar pe lângă faptul că aceasta a întârziat să ajungă la ora oficială a jocului, medicul nu a prezentat și o delegație din partea instituției. Cum asistența medicală nu a fost în regulă la acest joc, arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul jocului și astfel Chindia să piardă dipsuta la “masa verde” din cauza proastei organizari.

La scurt timp după incident, Ionuț Iugulescu a luat decizia de a părăsi centrul de copii și juniori al clubului invocând motive de ordin personal

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!