Învingători în Supercupă. Antrenorii Laurențiu Reghecampf și Cristinel Țermure, la al treilea trofeu cucerit cu Al-Wahda în Emirate

Publicitate

Ionuț Parghel
Antrenorii dâmbovițeni Laurențiu Reghecampf (principal) și Cristinel Țermure (secund) se simt excelent în fotbalul din Emiratele Arabe Unite. Aceștia au reușit la sfârșitul săptămânii trecute să obțină cu Al-Wahda primul trofeul în noul sezon competițional.

Formația antrenată de cei doi târgovișteani a cucerit Supercupa Emiratelor, după ce-a învins dramatic pe Al-Ain, în urma executării loviturilor de departajare. Al-Wahda a condus la pauză cu 3-0, dar în actul secund Al-Ain a restabilit egalitate, după care la loteria loviturilor de departajare formația lui “Reghe” s-a impus cu 4-3. Pentru Reghecampf și Țermure, Supercupa din acest an este a doua obținuă în EAU după ce-a din urmă cu un an. Tot în 2017, tehnicienii dâmbovițeni au mai bifat cu Al-Wahda și Cupa Emiratelor. Reghecamp și Țermure au ajuns pe banca tehnică a formației asiatice în luna mai a anului trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!