Interviu | Mihaela Jeremic Ozun, un libero care aduce vitalitate în orice meci pentru CSM Târgoviște. “Dacă îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu este imposibil”

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște merge foarte bine în Divizia A1 la volei feminin și speră să aibă parte de un parcurs cât mai bun în actuala ediție a campionatului. Miercuri, formația dâmbovițeană va înfrunta într-un duel de “foc” pe CS Volei Alba Blaj, vicecampioană europeană și fostă campioană a României. Pentru a vedea care este starea de spirit a grupării târgoviștene înaintea disputei cu Alba Blaj, dbonline.ro a realizat un interviu cu libero-ul Mihaela Jeremic Ozun (26 ani), una dintre componentele de bază ale trupei antrenate de Valerijan Luka.

Ajunsă în vară la echipa de lângă Turnul Chindiei, de la Agroland Timișoara, Mihaela consideră că Târgoviștea poate termina campionatul pe podium dacă va continua să joace așa cum a făcut-o în primele patru jocuri din actuala stagiune. Originar din Medgidia, libero-ul CSM-ului are o poveste specială, atâta timp cât s-a născut la o mână cu trei degete, iar la cealaltă cu două. Până să ajungă la Târgoviște Mihaela a mai jucat pentru CS Slen 90 Cernavodă, CSU Medicina Târgu Mureș, Unic Piatra Neamț, CSM București și Agroland Timișoara.

Rep.: Mihaela, Târgoviștea merge tot mai bine în campionat. După meciul cu U. Cluj, CSM a ajuns la a treia victorie consecutivă…

Fiecare victorie aduce un moral cât mai bun pentru următorul meci. Ne bucurăm foarte mult pentru acest început bun de campionat și muncim să o ținem tot așa.

Rep.: Te așteptai ca după primele patru meciuri jucate CSM să acumuleze 10 puncte?

Noi am luat acest început de campionat treptat. Ne-am propus să obținem cât mai multe puncte în fiecare meci jucat. Am luptat pentru acest lucru și mă bucur foarte mult că după patru jocuri am strâns 10 puncte. Recunosc, că mi-ar fi plăcut să avem 11. Adică mă refer să fi obținut o victorie cu 3-2 în disputa cu CSM București. Chiar dacă am pierdut acel meci, jocul bun din acel duel ne-a oferit foarte multă încredere.

“Ne vom lupta pentru un rezultat bun cu Alba Blaj” 

Rep.: Miercuri, pentru CSM Târgoviște urmează duelul cu CS Volei Alba Blaj, fostă campioană a României. Cum îl vezi?

Alba Blaj nu este doar fostă campioană a României, în momentul de față este vicecampioană europeană, indiferent de eșecul pe care l-a suferit cu Allinz MTV Stuttgart, în Liga Campionilor. Este cu siguranță unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare. Noi vom merge acolo optimiste și să facem un joc cât mai bun. Ne vom lupta pe toată durata jocului pentru un rezultat cât mai bun.

Rep.: Actuala ediție a Diviziei A1 este una extrem de disputată. Crezi că CSM Târgoviște poate termina pe podium la finalul sezonului?

Într-adevăr, este un campionat destul de disputat și mult mai interesant față de cele anterioare. Este un campionat care ne ține în priză tot timpul. Cred că suntem o echipă puternică și cu siguranță la sfârșit ne vom afla pe podium.

Rep.: Tu ai ajuns la CSM în vară și din ce se vede te-ai acomodat rapid la Târgoviște…

Acomodarea rapidă aduce un joc mai bun. Pot spune că m-am acomodat așa cum trebuia. Îmi place aici și rezultatele bune mă fac să fiu fericită în privința alegerii făcute în vară!

Rep.: Cum caracterizezi grupul pe care l-ai găsit la Târgoviște?

E foarte important ca o jucătoare să găsească la noua echipă un grup frumos, iar eu acest lucru am găsit aici. Fetele care sunt mai vechi la echipă m-au ajutat să mă integrez destul de repede. La fel s-a întâmplat și cu alte colege de ale mele care au ajuns în vară la Târgoviște. La CSM s-a format un grup puternic, dar în același timp s-a creat o atmosferă pozitivă și frumoasă.

“Îmi doresc să joc la echipa națională și într-unul dintre  campionatele puternice ale lumii”

Rep.: Tu ai o poveste mai specială și nu pot trece peste. La o mână ai trei degete și la alta doar două. Nu-ți este greu să joci cu acest handicap?

Acum, când am ajuns la un anumit nivel pot spune că nu. Chiar nu-mi este greu deloc. Faptul că m-am născut așa m-a ajutat să-mi dezvolt personalitatea, aspect care m-a ridicat foarte mult în carieră.

Rep.: Ținând seama de ce spui și de cum joci tu poți fi un model de urmat pentru mulți…

Sper să fiu un exemplu pozitiv și sper să dau încredere și altor persoane. Dacă îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu este imposibil!

Rep.: De unde pasiunea pentru volei?

Pasiunea a venit pe parcurs. Fac volei de la vârsta de 8 ani, așa că nu pot spune că am visat vreodată să devin altceva. Voleiul era singurul sport în orașul meu pe care îl puteam practica. A fost o dorință imensă să practic acest sport.

Rep.: Care sunt cele mai mari performanțe pe care le-ai obținut până acum în volei?

Fără doar și poate, cea mai mare performanță este câștigarea Challenge Cup, cu CSM București. De asemenea, tot cu CSM București am câștigat medalia de bronz în campionat și locul 2 în Cupa României. Dar, sunt mândră de medaliile de aur obținute cu echipele de minivolei și juniori.

Rep.: Care este cel mai mare vis al tău ca voleibalistă?

Orice voleibalistă își dorește să ajungă cea mai bună pe postul său. Va fi un drum lung până acolo, dar nu-mi este frică să-m- doresc acest lucru. De asemenea, îmi doresc să joc în echipa națională a României, dar și într-unul din campionatele puternice ale lumii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!