INTERVIU | Marius Bâtfoi, unul dintre golgheterii Chindiei în amicale. “De acum înainte e important să marchez în meciurile oficiale”

Publicitate

Marius Bâtfoi este unul dintre jucătorii remarcați ai Chindiei Târgoviște în meciurile amicale. Atacantul născut în 1990 se prezintă ca fiind unul dintre golgheterii grupării târgoviștene cu trei goluri marcate în ultimele trei teste de verificare.

Jucătorul achiziționat în această vară de la ASA Târgu Mureș a marcat în meciurile cu Metaloglobus București și FC Argeș (2). În carieră a mai jucat la Steaua, Dunărea Giurgiu, Unirea Urziceni, FC Snagov, CS Otopeni, Dunărea Galați, Academica Clinceni, CS Balotești și Al Urooba, ultima fiind o echipa din liga a 2-a din Emiratele Arabe Unite.

Rep.: Marius, îți priește din plin la Chindia, te-ai acomodat repede și ai marcat consecutiv în ultimele trei jocuri amicale. Te așteptai?

Sincer, nu mă așteptam. Mă bucur că m-am integrat bine într-un timp atât de scurt.

Rep.: Când ai ajuns pe “Eugen Popescu” credeai că poți deveni unul dintre golgheterii Chindiei în meciurile de verificare?

Nu m-am gândit niciodată la acest lucru. Pentru moralul meu e important că am marcat în amicale. De acum înainte este important să marchez în jocurile oficiale. Trebuie să demonstrez că pot să o fac și în meciurile pe puncte.

Rep.: Ce obiective ți-ai propus la Chindia?

Să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri. Dacă echipa își va îndeplini obiectivele, atunci și ale mele vor ajunge la îndeplinire.

Rep.: E pregătită Chindia pentru noul campionat?

Cu siguranță. Am găsit o echipă foarte bună și omogenă, iar aceste lucruri s-au văzut mereu în meciurile de verificare.

Rep.: Cum vezi meciul cu UTA din prima etapă a campionatului?

Va fi un meci greu, dar sperăm să-l câștigăm pentru a începe campionatul cu dreptul în fața propriilor suporteri. În acest joc se întâlnesc două echipe de valori apropiate.

Rep.: Crezi că venirea ta la Chindia reprezintă un pas înainte?

Cu siguranță! Am venit la o echipă foarte bună și cu tradiție în fotbalul românesc.

Rep.: Tu ești din Buftea, orașul Târgoviște îți place?

Da, până să ajung la Chindia am fost în repetate rânduri pe aici. Am foarte mulți prieteni care locuiesc în Târgoviște.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!