Interviu cu “Messi” din haita “lupilor”. Madălin Iorga, un puști de viitor la Flacăra Moreni. “Sunt mândru că pot îmbrăca tricoul acestei echipe”

Publicitate

Ionuț Parghel
Mijlocașul Mădălin Iorga (16 ani) este una dintre achizițiile de viitor făcute de Flacăra Moreni în această iarnă. Talentatul puști din Bucșani a ajuns pe malul Cricovului la recomandarea lui Marius Zidăroiu, dar și după ce a fost supervizat de mai multe ori de antrenorul Gabriel Paraschiv.

Alintat de colegi “Messi”, Iorga s-a remarcat la Flacăra încă de la debut. Intrat în actul secund în amicalul cu Viitorul IL Caragiale, acesta și-a trecut rapid numele pe lista marcatorilor. Iorga a ajuns la Moreni de la GȘA Nucet, sub formă de împrumt. În prima parte a sezonului, mijlocașul a evoluat în campionatul județean, la Unirea Bucșani, echipă unde a fost golgheter, cu 10 goluri marcate.

Rep.: Mădălin, cum ai ajuns la Flacăra Moreni?

Am ajuns prin intermediul lui Marius Zidăroiu, care este jucător la Flacără și antrenor la Unirea Bucșani, echipă unde am evoluat în prima parte a sezonului. Am fost solicitat să vin la câteva antrenamente la Moreni, după care am rămas aici.

Rep.: Ce înseamnă pentru tine să joci la Flacăra?

E o plăcere pe care nu am mai întâlnit-o până să ajung aici. Domnul antrenor Gabriel Paraschiv lucrează foarte frumos cu noi, iar în cele mai grele momente te motivează, fapt ce îți dă putere pentru a merge mai departe.

Rep.: Debutul tău la Flacăra a fost unul în forță. La primul tău meci în tricoul “lupilor” ai reușit să marchezi…

Da, mă bucur mult că am avut parte de un astfel de debut. Chiar dacă a fost un meci amical, cel cu Viitorul IL Caragiale, am reușit să îmi trec numele pe lista marcatorilor. Sunt mândru că pot să îmbrăca tricoul acestei echipe. Împotriva Viitorului am jucat bine și când eram la Bucșani, iar Mister (nr. Gabriel Paraschiv) ne-a pregătit bine în această perioadă.

Rep.: Cum este să lucrezi cu Gabriel Paraschiv?

Este excepțional. Te motivează foarte bine, încearcă să te ajute dacă ai vreo problemă, este cel mai bun antrenor pe care l-am întâlnit până acum.

“Sunt sigur că vom evita retrogradarea

Rep.: Cum este atmosfera la Flacăra?

Este o atmosferă bună. Mă simt bine aici. M-am acomodat repede, colegii sunt Ok și sunt mândru că pot juca la Flacăra.

Rep.: Cum ai fost primit în colectiv?

Am fost primit bine, chiar neașteptat de bine. Am niște colegi care sunt aproape de mine și mă bucur că pot să împart vestiarul cu ei.

Rep.: Flacăra poate evita retrogradarea în retur?

La cum ne pregătim în această iarnă nu se pune problema de retrogradare la Flacăra. Sunt sigur că vom evita retrogradarea în retur, iar mai mult de atât vom duce Flacăra acolo unde îi este locul.

Rep.: Tu ce ți-ai propus o dată cu venirea la Flacăra?

Să-mi fac treaba cât mai bine și să ajut Flacăra să-și atingă obiectivele propuse.

Rep.: Unde ai început fotbalul?

La GȘA Nucet, echipă care m-a împrumutat la Flacăra, dar și în turul sezonului la Bucșani. La Nucet am jucat din clasa a 5-a.

Rep.: De unde pasiunea pentru fotbal?

Pasiunea cred că mi s-a întimpărit din cauza faptului că de mic stăteam cu orele pe terenul de fotbal. De la vârsta de 6 ani joc fotbal. La Nucet am ajuns prin intermediul doamnei directoare a școlii din Bucșani. Dumneai m-a dus și m-a înscris la GȘA Nucet.

Rep.: Care este idolul tău?

Fără doar și poate, Lionel Messi.

Rep.: Apropo, am aflat că prietenii și colegii te alintă “Messi”, de unde acest apelativ?

De mic mi s-a spus așa de către colegii de la Nucet. Ei m-au supranumit așa și așa mi-a rămas acest alint.

Rep.: Care este visul tău ca fotbalist?

Visul meu este să joc în Liga 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!