Interviu cu Alexandru Oprea, fundaş Flacăra Moreni: “Am început foarte bine. Mă bucur că am marcat”

Publicitate

Ionuț Parghel
Începutul returului de campionat se arată a fi unul promițător pentru Flacăra Moreni, echipă ce a învins pe FC Voluntari II în etapa a 16-a a Ligii a 3-a . Galben-albaștrii au trecut de ilfoveni cu 2-0, iar unul dintre goluri a fost marcat de apărătorul Alexandru Oprea.

Fundașul de 23 de ani a deschis scorul în minutul 77 al întâlnirii, printr-o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Alex Negrea. Primul marcator al Moreniului din retur a considerat într-un interviu acordat pentru dbonline.ro că Flăcara va arăta o nouă față în partea secundă a campionatului, fapt ce va duce ca “lupii” de pe Cricov să nu mai aibe probleme cu retrogradarea. Alexandru Oprea a ajuns la Flacăra în urmă cu un an și jumătate, iar echipele cărora le-a mai îmbrăcat tricoul au fost Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște, Voința Crevedia și Urban Titu.

Rep.: Alex, debut cu dreptul pentru Flacăra în retur. Cum a fost jocul cu “satelitul” Voluntariului?

Am început returul pozitiv, iar acest lucru ne bucură mult. A fost un meci greu, dar mă bucur că am reușit să câștigăm în cele din urmă.

Rep.: Ținând seama de situația voastră din clasament, victoria cu Voluntari II a fost una extrem de importantă…

A fost foarte importantă. Sperăm să o ținem pe aceeași linie pentru a termina campionatul cu capul sus. Cel mai important pentru noi va fi să legăm cât mai multe victorii în perioada următoare.

Rep.: Se poate spună că Flacăra arată o nouă față în retur?

Cu siguranță. Ne-am pregătit foarte bine în perioada de iarnă și cred că munca noastră o să fie răsplătită în acest retur.

Rep.: Se mai poate vorbi de retrogradare la Flacăra în retur?

Nu se pune problema retrogradării la Moreni. În tur a fost vorba doar despre omogenitate, pentru că la începutul campionatului am pierdut mai mulți jucători. În schimb, în această iarnă echipa a fost întărită cu mai mulți jucători valoroși care ne vor ajuta foarte mult. Sperăm să terminăm campionatul în prima parte a seriei.

La primul gol în acest campionat

Rep.: Tu ai început foarte bine returul: victorie cu Flacăra, iar mai mult de atât ai reușit să marchezi golul prin care Moreniul a deschis scorul cu ilfovenii…

Am început foarte bine și sper să am parte de cât mai multe evoluții bune. Important nu este cine marchează, important este ca la finalul meciului să luăm toate punctele. De fiecare dată când intru pe teren îmi propun să-mi fac treaba cât mai bine. Mă bucur că am marcat și sper să o mai fac în acest campionat. Acesta a fost primul gol pentru mine în acest sezon.

Rep.: Ce ți-ai propus în plan personal în partea secundă a campionatului?

Să dau cel mai bun randament în momentul când se apelează la serviciile mele și să ajut Flacăra să termine pe un loc cât mai bun la finalul sezonului.

Rep.: Etapa viitoare Flacăra are parte de un meci infernal. Cum vezi jocul cu liderul Turris Oltul Turnu Măgurele din deplasare?

Va fi un meci dificil ținând cont de echipa pe care o vom întâlni, dar cu o atitudine corectă și cu o mare dorință de victorie, așa cum am arătat în meciul cu Voluntari II, putem spera la un rezultat pozitiv la Turnu Măgurele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!