Întâlnire de suflet cu bătrânul ARO la Târgoviște

Publicitate

Bătrânul ARO redevine tânăr și sprinten și iese din nou… la șosea. La Târgoviște, în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, 29 iulie, unde, prin grija și pasiunea Retromobil Club România, va avea loc evenimentul denumit ”ARO în orașul tău”. Se estimează că vor participa 15 astfel de autovehicule produse în vremurile de glorie ale uzinei din Câmpulung Muscel.

Emblematicele mașini vor fi expuse în incita Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Târgoviște, între orele 8.30-10, ca o punte peste timp între istorie și… istoria auto, mai ales că modelele expuse au atestate de vehicule istorice.
Ele vor putea fi văzute de publicul interesat și vor fi ”vedetele” unor ședințe foto-video.
Cei care nu reușesc să ajungă la Complexul Muzeal vor putea admira legendarele mașini de teren românești la expoziția din Piața Tricolorului, organizată între orele 10 și 12. Aici vor mai fi expuse și alte mărci auto istorice.
Pentru cei care nu știau, orașul ”natal” al bătrânului ARO, Câmpulung Muscel, găzduiește primul muzeu al automobilului românesc, inaugurat în august 2014. Sunt expuse toate modelele ARO fabricate de-a lungul timpului, muzeul fiind o realizare a lui Alexandru și Emil Hagi, sprijiniți de Retromobil Club România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!