Întâlnire de lucru și vizită pe teren cu proiectanții, constructorii și executanții viitorului mall de la Târgoviște

Publicitate

Vești despre proiectul derulat de autoritățile județene și locale în zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște Sud, proiect care cuprinde și viitorul centru comercial de tip mall. Pe 19 februarie, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc o întâlnire de lucru a tuturor factorilor implicați în realizarea obiectivelor de investiții din zona amintită, în special a lucrărilor la mall și a lucrărilor de realizare a DJ 720E, drumul de legătură între oraș și obiectivele din proiect.

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, a subliniat importanța economică și socială a acestor investiții și a solicitat executantului obiectivului „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura municipiului Târgoviște” reluarea în cel mai scurt timp a lucrărilor și asigurarea corespunzătoare a accesului cu utilaje și materiale de construcții pe șantierul viitorului centru comercial. Totodată, reprezentantul societății care asigură relocarea, în subteran, a liniilor electrice de 110 KV, pentru a permite realizarea Centrului Comercial tip mall, a precizat că lucrările sunt în stadii avansate de execuție, urmând ca, în perioada următoare, noua linie să fie racordată la stația electrică din zona UPET.

Factorii implicați au mers apoi pe teren, pe amplasamentul obiectivelor de investiții, unde au verificat stadiile de execuție la relocarea liniilor electrice de 110 KV, precum și condițiile de continuare și finalizare a acestor activități, fără afectarea lucrărilor deja finalizate la obiectivul „Realizare reţea de alimentare cu apă și  canalizare în zona Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte” și parțial la DJ 720E.

Proiectantul a recomandat efectuarea unor măsurători și determinări specifice, în același timp cu etapizarea execuției lucrărilor – rest de executat, respectându-se documentațiile tehnico-economice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!