Înfrângerea cu Viitorul Constanța a provocat supărare mare în rândul staff-ului tehnic de la Chindia Târgoviște. Viorel Moldovan: “Scorul este destul de sever”

Publicitate

Înfrângerea suferită de Chindia în fața Viitorului Constanța (0-3) a provocat multă mâhnire în rândul conducerii tehnice a formației târgoviștene. Antrenorul Viorel Moldovan nu se aștepta ca echipa sa să fie învinsă la un scor așa de drastic la malul mării.

La finalul jocului, acesta a lăsat de înțeles că totul s-a năruit odată cu greșeala portarului Marian Aioani, de la primul gol al constănțenilor. “Lucrurile s-au destabilizat după ce am primit primul gol pe o greșeală a lui Marian. Am reacționat bine și am avut câteva oportunități să egalăm, poate și un penalty, nu știu dacă a fost. Dacă nu s-a dat, asta este, nu vreau să comentez. Sunt dezamăgit, aveam speranțe mari. N-am reușit să contracarăm dinamica lor de la mijlocul terenului, Pot să spun că a doua repriză că a fost a noastră, iar scorul destul de sever. Ne strângem acum, ne lingem rănile și o luăm de la capăt. Știam că vom avea un meci dificil, Viitorul este o echipă cu o dinamică bună de joc. Din păcate, am făcut cadouri și am fost naivi”, a declarat Viorel Moldovan la TV Telekom Sport.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!