Înfrângere pentru FC Pucioasa într-un meci cu şapte goluri. Ce a spus antrenorul adversarei: „Am transpirat tot de emoții la meciul ăsta”

Publicitate

Ionuț Parghel
Prima deplasare din acest an nu a fost de bun augur pentru FC Pucioasa. Pe teren străin, “bombonarii” s-au înclinat cu 3-4 în fața oltenilor de la ACSO Filiași. Dâmbovițenii au arătat mai bine în meciul cu ocupanta locului 8 în ultima parte a întâlnirii, când elevii lui Cristi Bălașa au reușit să marcheze de trei ori.

După ce au fost conduși cu 3-0, în urma “triplei” semnate de Sabin Lupu (9, 50, 61), Pucioasa a redus din handicap prin Tibi Calofir (76), după care, cu nouă minute înainte de final, gazdele au făcut 4-1, în urma golului marcat de Negrescu. În schimb, un minut mai târziu, același Calofir a făcut scorul 4-2. În minutele de prelungire ale disputei Florin Lețu a mai punctat o dată pentru dâmbovițeni din penalty, stabilind scorul final al unui joc în care finalul partidei a fost unul incediar, cu Pucioasa atacând la foc continuu, dar și cu mari dureri de cap pentru antrenorul gazdelor. “E incredibil ce s-a întâmplat. De la 3-0 și 4-1, fără probleme, să ne tremure chiloții pe final? Am transpirat tot la meciul ăsta de emoții. Orice minge aruncată în careu a creat panică, era disperare în careul nostru și nu știu de ce. Mă doare capul! Meciul ăsta nu anunța nici un fel de problemă, l-am controlat, dar uite că a trebuit să câștigăm din nou cu emoții”, a spus Mugurel Gușatu pentru GdS și sport-vartos.ro, la finalul meciului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!