A început Festivalul Toamnei la Târgoviște

Publicitate

În perioada 8-11 noiembrie 2018, are loc Festivalul toamnei la Târgoviște!

Acesta se desfășoară în Piața Tricolorului, iar în cele patru zile sunt prezenți producători și fermieri locali, ce vor aduce în fața doritorilor cele mai bune produse de toamnă, legume, fructe și altele, punând în evidență valoarea agricolă a județului Dâmbovița.

Deschiderea oficială a avut loc ieri, 8 noiembrie 2018, ora 14.30, în Piața Tricolorului. Pentru că este vorba despre un festival al toamnei, al recoltelor și al abundenței, nu lipseşte muzica. Astfel, pe lângă ansambluri folclorice reprezentative pentru județul nostru, pe scenă urcă, alături de Orchestra Populară Chindia, invitați speciali. Astăzi, dâmbovițeanca Maria Cârneci va susține un moment artistic extraodinar. Sâmbătă, într-un recital extraordinar vor fi prezenți la Târgoviște renumitul interpret Nicu Paleru și taraful său. Duminică, Simona Dinescu va încheia acest eveniment, deopotrivă muzical și de promovare a potențialului agricol local.

Organizatorii sunt Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Direcția pentru Agricultură Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!