Încep lucrările la MALL-ul din Târgoviște. Cum va arăta. Va avea 80 de magazine, 6 săli de cinema, parcare supra și subterană | FOTO

Publicitate

Luna viitoare, debutează mult așteptatele lucrări la viitorul mall de la Târgoviște. Acesta se va numi Dâmbovița Mall și va fi amplasat pe o parte a terenului de la fosta Unitate militară de la Gara Târgoviște Sud, teren ce aparține acum Consiliului Județean Dâmbovița.

Complexul comercial de tip mall va cuprinde nu mai puțin de 80 de magazine, un hipermarket, șase săli de cinema, o parcare generoasă – supra și subterană – cu 1500 locuri, restaurante, zone de recreere, de practicare a sportului și de joacă pentru copii.

Mall-ul va avea o suprafață de 10.000 mp, iar în faza de construcție va genera 800 de locuri de muncă, iar ulterior – 1100 locuri de muncă.

”Construcția efectivă a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executându-se lucrările de racordare la rețeaua de energie electrică. În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel. Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre Bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!