Încep înscrierile pentru Campionatul de fotbal între cartiere. Legendele Craiovei Maxima vor ajunge la competiția găzduită de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel
Campionatul de fotbal între cartiere va avea loc și în acest an de Zilele Cetății Târgoviște. Complexul Turistic de Natație va fi gazda celei de-a șaptea ediții a competiției, în perioada 3-8 septembrie. Înscrieri pentru participarea la ediția din acest an se pot face în perioada 13-30 august, la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște.

Persoana de contact este consilierul Adrian Baicu, care poate fi apelat la numărul de telefon 0722 444 017. Loturile echipelor vor fi alcătuite din 10 jucători, obligatoriu din cartierul respectiv. Reprezentanții tuturor echipelor vor prezenta o copie de pe cartea de identitate pentru fiecare jucător în momentul înscrierii. Sistemul de joc va fi 4+1, cu reprize de câte 15 minute. Finala campionatului va avea loc pe 8 septembrie, iar după terminarea acesteia va fi programat un meci de old-boys între reprezentanții Consiuliului Local și ai Primăriei Municipiului Târgoviște și legendele Universității Craiova. Astfel, dintre foștii componenți ai Craiovei Maxima care vor ajunge la Târgoviște se remarcă Silviu Lung, Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu, Radion Cămătaru și mulți alții. Anul trecut “regină” la Campionatul între cartiere a devenit echipa din Micro II, după ce-a învins în finală Cartierul Prepeleac, cu 6-0.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!