Încă o victorie pentru Liga 1! Chindia Târgoviște, misiune îndeplinită în Ciarda Roșie: succes la pas cu Ripensia Timișoara

Foto Leczki Jozsi / MEDIAFAXFOTO
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște continuă să bată tot mai mult la porțile Ligii 1. Roș-albaștrii continuă să se mențină în spatele lideului din Clinceni cu nouă etape înainte de finalul campionatului. Ieri după-amiază, în deplasare, trupa lui Viorel Moldovan a trecut fără emoții de Ripensia Timișoara și a ajuns la 63 de puncte în clasament. În ultimul joc al “intermediarei” din această săptămână, Chindia și-a dovedit statutul de favorită și a dispus de ocupanta locului 9 cu scorul de 2-0. Într-o dispută în care târgoviștenii au arătat că merită cele trei puncte, golurile au fost semnate de Liviu Mihai (12) și de Mihai Leca (71). Interesant a fost și faptul că în ultima parte a întâlnirii nu s-a mai jucat aproape deloc din cauza unei ploi torențiale care s-a abătut în Ciarda Roșie. Cum Chindia vizează un succes și duminică cu ACS Poli Timișoara, pe “Eugen Popescu”, antrenorul Viorel Moldovan a protejat mai mulți jucători importanți în partida cu Ripensia. Dacă Cherchez și Panait nu au jucat deloc, Șerban și Martac au fost aruncați în luptă pe parcursul actului secund.

Ripensia Timișoara – Chindia Târgoviște    0-2 (0-1)

Marcatori: L. Mihai (12), Leca (71).

Ripensia: Moldovan – Străuț (80 Popa), Țînc, Apro, Toma – Chera (46 Dumiter), Stoi, Zaluschi, Monea – Drăghici, Mansour (67 C. Stoica). Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Aioani – C. Dinu (78 Martac), Leca, Șandru, Dumitrașcu – Novac, Dudea (46 Șerban) – Neicuțescu, L. Mihai, Rață (57 Neguț) – V. Alexandru. Antrenor. Viorel Moldovan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!