Guillermo Naranjo nu mai este antrenorul echipei de volei CSM Târgoviște! Tehnicianul spaniol a semnat cu o formație din Polonia

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a rămas fără antrenor! Gruparea dâmbovițeană a decis să încheie colaborarea cu spaniolul Guillermo Naranjo, tehnician care a condus destinele CSM-ului timp un sezon.

Ratarea podiumului în ultima stagiune a reprezentat principalul motiv pentru care s-a pus punct colaborării cu antrenorul iberic. CSM a încheiat ultima ediție a Diviziei A1 pe locul 4, după CSM București, CS Volei Alba Blaj și Știința Bacău, cu 52 de puncte acumulate. După despărțirea de CSM, Guillermo Naranjo și-a găsit rapid un nou angajament. În noul sezon, actualul tehnician al naționalei Greciei va antrena formația poloneză Enea PTPS Pila. Mai mult de atât, săptămâna trecută, spaniolul s-a clasat pe locul 2 cu naționala feminină a Greciei la “Mediterranean Games” – ediția 2018. La competiția găzduită de Tarragona, în finală, formația elenă a cedat în fața Croației cu 1-3. În schimb, până la jocul din ultimul act, Grecia a obținut victorii pe linie, depășind în faza grupelor Italia (3-2) și Cipru (3-0), iar în sferturi și semifinale, pe Spania (3-1) și Franța (3-2). După plecarea lui Naranjo, potrivit celor de la sportimpact.ro unul dintre antrenorii cu care negociază în aceste zile CSM este sârbul Valerijan Luka, care s-a despărțit luna trecută de CSM Lugoj. O altă formație care îl dorește pe banca tehnică pe Luka este și Penicilina Iași.
CSM Târgoviște s-a despărțit de brazilianca Lousi Sousa Ziegler
Tot în această perioadă, CSM Târgoviște a rămas și fără brazilianca Lousi Sousa Ziegler, jucătoare ce-a ajuns lângă Turnul Chindiei în urmă cu un an. Noua destinație a voleibalistei din Brazilia va fi gruparea maghiară Ujpest Budapesta. În următoarea perioadă, CSM Târgoviște ar putea rămâne și fără președintele Ciprian Prisăcaru, după ce acesta s-a înscris la concursul pentru postul de director al Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!