Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT. Poliţiştii au găsit jumătate de kilogram de cocaină

Foto arhivă
Publicitate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic cu droguri. 500 de grame de cocaină au fost ridicate de polițiști, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Constanța, trei persoane care aveau asupra lor 500 de grame de cocaină.

Din anchetă au rezultat indicii că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Olanda, iar ulterior ar fi fost vândute în Constanța.

De asemenea, în urma a 16 percheziții domiciliare, efectuate pe raza județelor Constanța și Arad, alte trei persoane au fost conduse la audieri.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 22 ianuarie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani și a unei femei, de 44 de ani, aceștia urmând a fi prezențați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, Brigăzii Operațiunii Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În aceste activități au mai fost angrenați și jandarmi din Constanța.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!