Georgiana Mădălina Oprea, tânăra de 17 ani din Dâmboviţa care iubește din toată inima cântecul autentic și tradițiile acestor meleaguri

Publicitate

Georgiana Mădălina Oprea este un nume pe care ar trebui să-l ținem minte. O tânără superbă, cu un suflet minunat, care iubește din toată inima cântecul autentic și tradițiile acestor meleaguri.

La doar 17 ani a demonstrat nu numai că are un talent uriaș, dublat de o căldură sufletească fără de care cântecul popular nu ar putea fi transmis la inimile auditoriului, însă a reușit să convingă că este o demnă urmașă a unei alte dâmbovițence de renume, artista populară atât de îndrăgită Ileana Sărăroiu.

Georgiana Mădălina Oprea, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din Târgoviște, este din Cândești și a câștigat anul acesta Trofeul Festivalului concurs național ”Ileana Sărăroiu”, prin intermediul vocii ei Trofeul rămânând, iată, în Dâmbovița. Ea a reușit să convingă un juriu exigent din domeniu că merită să câștige ediția cu numărul șase a acestui eveniment dedicat memoriei Ilenei Sărăroiu.

”Am avut destule emoții, însă am știut foarte bine cum să le gestionez. Sunt foarte fericită că am reușit să obțin acest prestigios premiu. Îi sunt recunoscătoare doamnei profesor Maria Tufeanu pentru că mi-a demostrat că a avea talent nu înseamnă totul, perfecționându-mă cu cea mai mare dedicare. Familiei care m-a inițiat în alegerea acestui domeniu, susținându-mă în orice clipă”, ne-a declarat Georgiana Mădălina cu aceeași căldură cu care știe să interpreteze cântecul popular.

Juriul a fost alcătuit din personalităţi ale vieţii culturale şi artistice: prof. dr. Eugen Petre Sandu, Maria Tănase Marin, prof. dr. Paul Baidan, prof. etnolog Luminiţa Tucă şi Oltean Elena Lorena.

Georgiana Mădălina Oprea dorește să meargă mai departe pe calea muzicii și în planurile sale imediate de viitor se află Conservatorul.

Succes mult și pe mai departe, Georgiana Mădălina, și mulțumim pentru talentul tău pe care, din sufletul tău curat, îl împărtășești cu noi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!