Georgiana Filip și Diana Vlăsceanu vor lupta în Portugalia pentru calificarea la Jocurile Mondiale de lupte pe plajă

Publicitate

Ionuț Parghel
Secția de lupte a Clubului Sportiv Târgoviște este reprezentantă din nou la nivel înalt. În perioada 29-30 martie, două dintre cele mai titrate luptătoare ale clubului dâmbovițean vor participa la turneul internațional “Beach Wrestling Word Series”, găzduit de localitatea Chaves, din Portugalia.

Sportivele de la CS Târgoviște care vor fi angrenate în cadrul turneului de calificare pentru Jocurile Mondiale de plajă din acest an, de la San Diego (SUA), sunt Georgiana Filip (cat. 60 kg) și Diana Vlăsceanu (+ 70 kg). În ceea ce o privește pe Diana, aceasta pare a fi specialistă în luptele de plajă, după ce anul trecut, în Turcia, a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă. Ambele sportive ale clubului târgoviștean, antrenate de Cornel Cornea, își doresc să aibă parte de evoluții cât mai bune în Portugalia, pentru a reprezenta cu fruntea sus România. Lotul feminin de lupte pe plajă al României cuprinde patru sportive pentru concursul din Portugalia: Ștefania Priceputu (cat. 50 kg) – CSA Steaua București, Georgiana Filip Paic (60 kg) – CS Târgoviște, Adina Popescu (70 kg) – CSM Sfântu Gheorghe și Diana Vlăsceanu (+70 kg) – CS Târgoviște.
Declarații
Georgiana Filip
“Merg cu gânduri pozitive în Portugalia. În primul rând vreau să mă calific la Jocurile Mondiale de plajă de la San Diego și mai mult de atât îmi doresc să obțin medalia de aur la acest turneu de calificare. Mă simt pregătită pentru acest concurs”.
Diana Vlăsceanu
“Sunt încrezătoare că pot obține calificarea la Jocurile Mondiale de plajă. Îmi doresc foarte mult acest lucru.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!