Galerie foto: Peste 160 de specii de animale și păsări la Grădina Zoo din Târgoviște

Publicitate

Grădina Zoologică din Târgoviște, spațiu datând din epoca medievală, de pe vremea Domnitorului Petru Cercel, este azi unul dintre cele mai căutate locuri ”de fugit de acasă” din orașul reședință de județ. Și nu numai pentru dâmbovițeni, ci și pentru mii de turiști anual.

Destinație în special de week-end, Grădina Zoo primește la sfârșit de săptămână mii de vizitatori, foarte mulți turiști care vin să viziteze Turnul Chindiei și Ansamblul Monumental Curtea Domnească se opresc și la Grădina Zoo din Târgoviște, printre cele mai frumoase din țară.
Și nu pleacă nimeni cu regrete, pentru că și Zoo are ce arăta: un spațiu modern, peste 160 de specii de animale și păsări din Europa, Asia, Australia, America de Nord, America de Sud, Africa. De asemenea, pavilionul acvatic, refăcut anii trecuți, este unul dintre cele mai spectaculoase puncte din itinerarul Grădinii Zoologice târgoviștene.
Fiind și amplasată într-un cadru deosebit, Grădina Zoo oferă și atmosfera de relaxare a unui parc, iar pentru că este o instituție aflată în subordinea Primăriei și a Consiliului Local, Zoo Târgoviște oferă și numeroase facilități sau gratuități la vizitare.
Grădina Zoo este situată pe Calea Domnească, în incita Parcului Chindia. Programul este zilnic de la ora 10 la ora 19, cu excepția zilelor de luni când este închis. Relații puteți obține la telefon 0245616558.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!