Găești: Încep lucrările de reabilitare la pasajul peste calea ferată. Traficul va fi deviat pe diferite rute

Publicitate

Începând de mâine, 23 septembrie, se va închide circulația rutieră pe Drumul Național 61(km 77 +200), până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a pasajului peste calea ferată de la Găești.

Traficul va fi deviat în funcție de categoria vehiculelor, pe următoarele variante de ocolire, astfel:

a) Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone:

– Pe sensul de mers dinspre A1, se deviează circulația spre stânga pe strada Armatei – dreapta pe str. Libertății – dreapta pe str. Argeșului peste calea ferată – dreapta pe str. Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată – continuare pe sub pasajul DN 61 – stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta – str. S. Cioculescu (DN 61);

– Pe sensul de mers către A1 se deviază circulația spre dreapta pe lângă pasaj – dreapta pe str. Vladimir Streinu – stânga pe str. Argeșului peste calea ferată – stânga pe str. Libertății după trecerea la nivel cu calea ferată – stânga pe str. Armatei – dreapta pe str. S. Cioculescu (DN 61);

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone:

– Traficul de pe DN 72 dinspre Târgoviște va fi dirijat pe DN 7 către Pitești și București;

– Traficul de pe DN 7 dinspre București va fi dirijat pe DN 7 spre Pitești sau DN 72 Târgoviște;

– Traficul de pe DN 7 dinspre Pitești va fi dirijat pe DN 7 spre București sau DN 72 spre Târgoviște;

– Traficul de pe A1 dinspre Pitești către Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7;

Traficul de pe A1 dinspre București spre Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49).

Potrivit CNAIR, luni, 21 septembrie 2020, în vederea demarării execuției lucrărilor pentru “Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găești” se va monta semnalizarea rutieră în vederea instituirii restricției de circulație pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!