Gabi Paraschiv nu a luat încă o decizie privind viitorul său la Flacăra Moreni. “Obiectivele clubului sunt mai importante decât ale mele”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni pune astăzi punct unei serii de meciuri infernale într-un decurs de opt zile. După jocurile cu FC Voluntari II (0-1) și Olimpic Cetatea Râșnov (6-5 dld), “lupii” de pe Cricov întâlnesc în după-amiaza de astăzi (ora 18.00), pe teren propriu, pe Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-o partidă ce va conta pentru etapa a doua a campionatului.

Flacăra încearcă să obțină un rezultat pozitiv împotriva teleormănenilor pentru a se ajunge la o atmosferă mai bună în interiorul clubului. La prima vedere, disputa se anunță a fi una infernală pentru morenari. Mai mult de atât, conducerea tehnică de pe Cricov este nevoită să găsească cele mai bune soluții în teren, fiindcă nu va puea conta pe mai mulți jucători importanți: B. Negrea, Ilie (accidentați), Roșciugă (suspendat), iar Drăgan se afișează ca fiind incert înaintea jocului cu teleormănenii. “Un meci în care vom înfrunta o echipă care trage la promovare. O echipă care are în componență mai mulți jucători care au evoluat la echipe de Liga I. O echipă care are un buget care își permite să atace promovarea de la bun început. Pentru noi va fi important să jucăm cu ambiție. Când jucăm cu echipe care trag la promovare noi avem numai de câștigat. Pentru noi va fi important și aportul publicului. Venim după un meci greu în Cupă în care nu ne-am dorit să jucăm atât de multe minute. E bine că am reușit să ne calificăm în turul 4 al Cupei. Cred că această victorie dă încredere băieților în perspectiva meciului cu Turnu Măgurele”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

Paraschiv: “Obiectivele clubului sunt mai importante decât ale mele”

Viitorul antrenorului Gabriel Paraschiv la Flacăra Moreni este incert. Tehnicianul încă nu a luat nici o decizie cu privire la faptul de a mai continua sau nu la Flacăra, după anumite probleme care s-au ivit la clubul morenar. Acesta a considerat că o decizie finală în acest sens va lua la începutul săptămânii viitoare deoarece obiectivele “lupilor” sunt mai importante decât ale sale. “Având în vedere că timpul până la următorul meci este foarte scurt nu am avut prea mult timp să mă gândesc la vreo decizie în acest sens. În momentul de față nu am luat nici o hotărâre. Probabil, la începutul săptămânii viitoare voi decide ce este de făcut. Atunci, dacă lucrurile nu evoluează așa cum îmi doresc eu cu siguranță mă voi gândi la lucruri bune la Flacăra și doar atât. Spun acest lucru fiindcă obiectivele de la Flacăra sunt mai importante decât ale mele”, a încheiat Gabriel Paraschiv. Antrenorul “lupilor” a avut un moment de răbufnire la finalul meciului cu Olimpic Cetate Râșnov, din Cupa României, când evoluția elevilor săi a fost una dezamăgitoare pe durata întâlnirii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!