Furnizarea apei potabile va fi întreruptă mâine în municipiul Moreni. Sunt programate lucrări la conducta magistrală de alimentare

Publicitate

Locuitorii municipiului Moreni nu vor beneficia joi, 4 iunie, de apă potabilă, timp de 15 ore, ca urmare a unor lucrări programate de către furnizorul de servicii de apă, Compania di Apă Târgoviște –Dâmbovița.

Astfel, întreruperea furnizării apei potabile va fi resimțită din plin de consumatorii din Moreni, mâine, în intervalul orar 09.00 -24.00.

“Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Moreni, în data de 04.06.2020, între orele 09.00 – 24.00, pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală de alimentare a municipiului. Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.
Locuitorii sunt rugaţi să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă.
Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!