Fraţii Marin, premiaţi de magazinele Sport Top din Târgovişte pentru rezultatele excepţionale obţinute la arte marţiale | FOTO

Publicitate

Sport Top continuă și pe final de 2018 să fie lângă cei mai reprezentativi sportivi ai Târgoviștei și ai Dâmboviței. Sportivii care au intrat de această dată în cadrul proiectului inițiat de Sport Top și dbonline.ro  au fost frații Marin, medaliați cu aur, argint și bronz Campionatul Mondial unificat de arte marațiale și la Campionatul European de wushu, kung fu și shaolin.

Gabriel Alexandru, George Mihai și Ovidiu David, sportivi legitimați la Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște, au fost premiați de Sport Top, pentru performanțele bifate în ultima perioadă, cu articole sportive din gama brandului Kappa. Magazinul de articole sportive, aflat pe Centrul Vechi, din apropierea Primăriei Târgoviște, vă așteaptă pe final de an cu noile colecții Kappa și alte produse la prețuri promoționale, unde se garantează tuturor clienților originalitatea și calitatea articolelor achiziționate.  De luni până sâmbătă, Sport Top te așteaptă să-i treci pragul ca să-ți împrospătezi ținutele de sport din gamele marilor branduri sportive pentru a te simți mereu puternic și invincibil!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!