Fotbaliștii Chindiei Târgoviște reiau antrenamentele. Roș-albaștrii au programat un cantonament în perioada 18 mai – 1 iunie

Publicitate

Ionuț Parghel

Pauza forțată datorată epidemiei de coronavirus a luat sfârșit pentru fotbaliștii Chindiei Târgoviște.

Începând de mâine, roș-albaștrii reiau antrenamentele pentru ultima parte a campionatului. Potrivit unui comunicat al clubului, în perioada 18 mai – 1 iunie, târgoviștenii vor intra într-un cantonament centralizat.

Mai mult de atât, oficialii echipei au anunțat că niciun jucător din angrenajul lui Viorel Moldovan nu este infectat cu COVID-19 în urma testelor efectuate.

“Începând de luni, 18 mai, și până pe 1 iunie, roș-albaștrii vor intra în cantonament, cu respectarea tuturor recomandărilor făcute de autorități.

Tot personalul angrenat în activitatea echipei noastre a fost testat vineri pentru coronavirus, iar rezultatele sunt negative. În aceste condiții dificile, cu restricțiile de rigoare, precizăm că accesul suporterilor și reprezentanților mass-media la antrenamente și la acțiunile echipei va fi interzis în perioada pregătirii centralizate.

Informații și fotografii veți putea găsi doar pe canalele oficiale de comunicare ale clubului, respectiv site-ul oficial și pagina de Facebook. Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere!”, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a clubului dâmbovițean.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!