A fost inaugurat cel mai mare loc de joacă din Târgoviște

Publicitate

A fost inaugurat cel mai mare loc de joacă din Târgoviște. Situat pe strada Vasile Voiculescu, lângă Grădinița nr. 14, în Microraionul 6, acesta a ”înflorit” în perimetrul unui mai vechi loc de joacă. După reabilitare, care a durat puțin peste o lună, locul de joacă este acum unul modern, care corespunde tuturor exigențelor.

”La acest loc de joacă s-a făcut cam tot, a mai rămas în picioare, dar au fost recondiționate, câteva echipamente de joacă, dar în rest s-au montat echipamente noi, de fitness, s-a realizat un teren de minibaschet… De asemenea, s-a montat covor antitraumă, sunt peste 700 de metri pătrați, s-au montat echipamentele de fitness, mesele de tenis erau deja. Dacă vă amintiți cum arăta acest loc de joacă în urmă cu trei săptămâni, veți vedea că este o diferență enormă între ceea ce era înainte și ceea ce există în acest moment… Ca și suprafață este cel mai mare loc de joacă din municipiul Târgoviște, are aproapte 2000 de metri pătrați”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.
Lucrările au s-au situat în jurul sumei de 380.000 lei și au fost realizate integral de SC Municipal Construct, aflată în subordinea Primăriei Târgoviște.
În toamnă, în zonă, va fi amenajat încă un loc de joacă, dar în curtea Grădiniței nr. 14, destinat copiilor de aici.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!