Fost corp al Universității târgoviștene, transformat pentru prichindeii Grădiniței 13. Zece săli de clasă, zece dormitoare și spații pentru servit masa

Publicitate

Două etaje ale corpului B1, ce a aparținut Universității Valahia din Târgoviște, sunt gata să primească prichindeii Grădiniței cu program prelungit nr. 13. Întreaga activitate a grădiniței va fi relocată pe perioada derulării la această unitate preșcolară a unui amplu program de reabilitare și modernizare.

Mutarea va avea loc de luni, 11 februarie, și a presupus un efort comun al administrației și al personalului grădiniței demn de apreciat. În noua locație, grădinița va avea la dispoziție un spațiu generos, cuprinzând nu mai puțin de 10 săli de clasă și 10 dormitoare, precum și încăperi amenajate pentru servit masa.

”Au fost luate toate măsurile, astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferi”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care a mulțumit părinților și cadrelor didactice pentru înțelegere.

Potrivit duratei de derulare a proiectului, copiii ar trebui să se întoarcă în grădinița transformată în totalitate peste un an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!