A fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște. Consilierii liberali au părăsit sala, nemulțumiți de subiectul ”autobuzele”

Publicitate

A fost aprobat bugetul pe anul 2019 al municipiului Târgoviște. ”Cu o valoare a investițiilor de 4 ori mai mare decât cea din anul precedent, cu o valoare a proiectelor cu finanțare din fonduri nerambursabile (PNDL și fonduri europene) de 316.940.000 lei, din care peste 75.000.000 lei destinate învățământului, bugetul din acest an asigură o dezvoltare accelerată a municipiului”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Edilul a amintit că există investiții în toate domeniile de infrastructură: în reabilitare stradală, piețe publice, în infrastructură socială, în infrastructura educațională.

În momentul de față, la Târgoviște, sunt deschise 20 de șantiere de investiții.

”Nu pot să nu remarc părăsirea sălii de ședință de către consilierii locali PNL, chiar la punctul de pe ordinea de zi care viza bugetul, «supărarea» acestora fiind motivată de faptul că nu am fost de acord să cheltuim în mod nejustificat peste 8.000.000 lei pentru achiziția a 4 autobuze, în condițiile în care deja, la data de 19.02.2019, Primăria Târgoviște a lansat licitația pentru achiziționarea a nu mai puțin de 28 de autobuze noi, ecologice, pe bani europeni”, a ținut să remarce primarul Târgoviștei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!