Flarăra Moreni a “ars” total cu Unirea Bascov! Victorie la scor înainte de “internediară”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni a mers ceas în etapa a 21-a a campionatului. “Lupii” de pe Cricov au “mușcat” din plin în cea de-a unsprezecea deplasare stagională și au trecut de Unirea Bascov, cu 5-2.

În disputa cu argeșenii, morenarii lui Gabriel Paraschiv au dat recital la poarta lui Șerban. Încă din startul jocului s-a observat că dâmbovițenii  au mare poftă de gol, iar după numai 16 minute de joc Iliescu a deschis scorul. Patru minute mai târziu, “Iască” a modificat din nou tabela după ce a atins “dubla”. În finalul primei repriză Cernea a dus scorul la unul de neprezentare, după care a picat și prima reușită a gazdelor prin Iamandi. În actul secund echipa care s-a aflat la conducerea jocului a fost tot Flacăra. Beneficiind de un tonus bun, echipa morenară a ridicat scorul la 4-1, prin Roșciugă,  după în ultimul minut de joc, Unirea a redus din handicap prin Dalu. În ultimele secvențe ale întâlnirii, Moreniul a stabilit scorul final (5-2), prin Viorel Vârtej. După succesul cu Bascov, Flacăra a ajuns la 29 de puncte , dar în același timp se menține pe locul 12 în serie. Cum au ajuns foarte aproape de formațiile de la mijlocul clasamentului, morenarii au șansa etapa viitoare de a face un salt în clasament dacă vor atinge victoria. Astfel, mâine după-amiază, de la ora 17.00, pe teren propriu, în “intermediară”, Flacăra va înfrunta pe CSO Filiași, ocupanta locului 6.

Unirea Bascov – Flacăra Moreni    2-5 (1-3)

Marcatori: Iamandi (41), Dalu (90)/ Iliescu (16, 20), Cernea (40), Roșciugă (78), Vârtej (90+4).

Unirea: Șerban – Ciocârlan, Stancu (46 Oreviceanu), Negoiță, Marin (46 Ivan) – Piscanu, Tameș (85 Andrei), Iamandi – Găișteanu, Dalu, Stan (58 Comănescu). Antrenor: Adrian Dulcea.

Flacăra: Sârbu – Oprea, Matei, Pahonțu, Cernea – Dinu, Vârtej – Zidăroiu (76 Roșciugă), Drăgan (87 Oprescu), A. Negrea (90+3 Ilie) – Iliescu (90 Roman). Antrenor: Grabriel Paraschiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!