Flacăra Moreni, victorie zdrobitoare în campionat

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni a dat recital în etapa a trei a Ligii a 3-a. Pe teren propriu, în fața a 400 de spectatori, “lupii” de pe Cricov au învins la scor de maidan pe Tractorul Cetate, cu 5-0. În disputa cu doljenii, reușitele formației antrenate de Gabriel Parschiv au fost semnate de Calofir (29, 74), Lețu (43), Iliescu (71) și I. Constantin (74).

Pentru înfruntarea cu Cetate Tractorul, Flacăra a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță – Costache (70 Ilie), Matei, Vârtej, Cernea – Constantin, Calofir, Anton – Drăgan (55 Negrea), Lețu (63 Iliescu), Niculăescu (75 Tocan).

Victoria cu Tractorul Cetate a fost prima pentru morenari în actualul sezon al Ligii a 3-a. Cu patru puncte acumulate după trei meciuri disputate, Flacăra a urcat, provizoriu, pe locul 5 în serie.

Succesul cu doljenii face din elevii lui Paraschiv să aibă un moral de fier înaintea meciului cu CS Mioveni, ce contează pentru turul 4 al Cupei României (marți, ora 16.30). Etapa viitoare în campionat, Flacăra va înfrunta, în deplasare, pe Astra II.

Pe de altă parte, astăzi, FC Pucioasa întâlnește, pe teren propriu, Progresul Spartac București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!