Flacăra Moreni a remizat după un meci cu două penalty-uri. FC Pucioasa a pierdut clar duelul cu liderul seriei

Publicitate

Ionuț Parghel
Etapa “intemediară” din cadrul Ligii a 3-a, ce a avut loc ieri după-amiază, nu a fost una pe placul divizionarelor C dâmbovițene, Flacăra Moreni și FC Pucioasa. Singura care a reușit să “ciupească” un punct a fost gruparea de pe malul Cricovului.

Într-un joc susținut în fața propriilor fani, Flacăra a remizat 1-1, cu CSO Filiași, ocupanta locului 6. În disputa cu oltenii, “lupii” morenari au deschis scorul prin Zidăroiu din penalty, în primul sfert de oră al întâlnirii, după care tot dintr-o lovitură de la 11 metri au fost egalați adversar, transformată fără speranțe de Mărgărit, în finalul primei reprize. După remiza cu Filiași, Flacăra se menține pe locul 12, cu 27 de puncte acumulate.

A doua divizionara C dâmbovițeană, FC Pucioasa, nu a obținut nici un punct în partida cu Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul seriei C3. “Bombonarii” au cedat pe Patrana cu 1-3 în fața teleormănenilor. Singura reușită a Pucioasei a purtat semnătura lui Tibi Calofir, în minutul 72, din penalty. În schimb, pentru Turnu Măgurele, golurile au fost marcate ce Mărioara (16), Balgiu (65) și Dragu (81-pen). La capătul eșecului cu Turris, Pucioasa a coborât pe locul 10, cu 29 de puncte strânse la capătul a 22 de meciuri jucate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!