Flacăra Moreni are obiective mărețe! Gabriel Paraschiv: “Ne vom bate pentru primul loc în noul campionat”

Publicitate

Sezonul 2017-2018 se anunță unul important pentru Flacăra Moreni. Divizionara C dâmbovițeană își propune obiective mărețe pentru noul sezon al Ligii a 3-a. Potrivit oficialilor galben-albaștrii echipa vizează ocuparea primului loc în serie la finalul campionatului.

“De la bun început ne vom bate pentru victorie în fiecare meci. Apoi, ne vom bate pentru primul loc în campionat. Cunoaștem că va fi foarte greu, dar nu și imposibil. Dacă vom reuși sau nu rămâne de văzut. Eu nu pot să stabilesc ca obiectiv locurile 1-8 pentru că acest lucru înseamnă opt obiective”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv, antrenorul grupării morenare.

Flacăra Moreni se reunește pe 17 iulie la propria bază sportivă, iar șapte zile mai târziu “lupii” vor efectua vizita medicală. Morenarii vor susține primul amical pe 29 iulie, împotriva lui CS Cornu. După testul cu prahovenii, Paraschiv va stabili lotul de 20 de jucători care va fi deplasat în cantonamentul centralizat de Valea Șipotului. Flacăra s-a despărțit în această vară de Halcu (portar) și Guță (mijlocaș). Un alt jucător care își dorește să părăsească formația “lupilor” este apărătorul Iulian Tronaru.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!