Flacăra Moreni, nemiloasă în amicale! Internaţionalul Bourceanu se pregăteşte cu echipa lui Paraschiv. A şi marcat

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacara Moreni continuă să se prezinte bine în testele de verificare din perioada de pregătire. “Lupii” de pe Cricov au dat recital și în cel de-al doilea amical al verii și-au învins Voința Pierșinari cu un categoric 6-0!

În meciul susținut pe teren propriu, marcatorii de la Flacăra au fost I. Ilie, A. Negrea, Roșciugă, Bourceanu, Paraschiv și Oprea. Pentru partida cu Voința, staff-ul tehnic morenar a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Curchi – Costache, Matei, Oae, B. Negrea – Cernea, G. Preda, I. Ilie, Dinu – Roșciugă, Drăgan, iar în actul secund au mai jucat Sârbu – Vârtej, V. Petre, Oprea, Bourceanu, A. Negrea, Neacșu, Diaconu și Paraschiv.
Cum se pregătește cu Flacăra în această vară, fostul stelist Bourceanu a fost și el folosit de “Pară” în jocul cu Pierșinari. Tot în acest meci, conducerea tehnică a Moreniului a apelat în repriza a doua și la Diaconu (Luceafărul Dărmănești), jucător aflat în probe. Disputa cu Pierșinari a reprezentat pentru “lupii” de pe Cricov finalizarea cantonamentului centralizat, efectuat la propria bază sportivă. Miercuri, de la ora 16.30, Flacăra va susține un nou amical, în compania celor de la SCM Gloria Buzău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!