Flacăra Moreni, înfrângere fără drept de apel la Slatina

Publicitate

Flacăra Moreni nu s-a simțit deloc bine în etapa a 10-a a Ligii a 3-a și a fost învinsă fără drept de apel de noul lider al seriei C3, CSM Slatina, cu scorul de 5-1.

În disputa cu noua ocupantă a seriei, morenarii au rezistat doar 20 de minute fără să primească gol, după care au fost loviți din toate părțile de formația antrenată de Mihai Ianovschi. Prima reușită a Slatinei a fost semnată  de Căpățână (21), după care rând pe rând, au punctat Vlada (43), V. Gheorghe (47-pen, 88) și Necșulescu (88). Pentru Flacăra, golul de onoare a fost marcat de Lețu, în minutul 25.

În disputa cu oltenii, antrenorul morenar Gabriel Paraschiv a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță – Costache, Matei, Oaie, Cernea – Vârtej, Calofir, Anton (55 Drăgan) – Zidăroiu (65 Petculescu), Lețu, Niculăescu.

După eșecul dur de la Slatina, dâmbovițenii au pierdut prima poziție în clasament, având 19 puncte, după zece meciuri disputate. Etapa viitoare, Flacăra va înfrunta, pe teren propriu, pe Progresul Spartac.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!