Flacăra Moreni, eliminată în turul 4 al Cupei României

Publicitate

Ionuț Parghel
Aventura formației Flacăra Moreni în actuala ediție a Cupei României a luat sfârșit în turul 4. Pe teren propriu, “lupii” de pe Cricov au cedat cu 1-2 disputa cu CS Mioveni, componentă a Ligii a 2-a.

La capătul unui meci electrizant, Flacăra a părăsit competiția cu fruntea sus. Chiar dacă argeșenii au marcat ambele goluri în prima repriză, prin Măzărache (27) și Massaro (38), morenarii au avut parte un un act secund la înălțime. După ce Calofir a redus din handicap (72), “lupii” au irosit în repetate rânduri golul egalizator, care îi puteau trimite în prelungiri. Iureșul morenar din actul secund a venit și datorită jucătorului  în plus pe acre l-au avut  față de adversar, după ce în prima parte Mioveni a rămas în zece oameni pe teren, după eliminarea lui Măzărache (28).

Flacăra și-a încheiat parcursul în Cupă cu regretul că nu a prins 16-imile, fază în care putea înfrunta un adversar din Liga 1. După eliminarea din competiția KO. morenarii se vor axa doar pe campionat, unde au ca țintă o clasare în primele 5 echipe din serie. În primele trei tururi din Cupă, Flacăra le-a depășit, pe rând, pe CS Blejoi, FC Pucioasa și Progresul Spartac București.

 

Flacăra Moreni – CS Mioveni   1-2 (0-2)

Marcatori: Calofir (72)/ Măzărache (27), Massaro (38).

Flacăra: Duță – Zidăroiu (56 Drăgan), Matei, Oaie, Cernea – I. Constantin, Vâetej (53 Lețu), Calofir – Negrea, Iliescu, Ilie. Antrenor: Gabriel Parschiv.

CS Mioveni:  Sima – Alexe, Gherghe, Trașcu, Burnea – Șerban, Enache (46 Anghelina) – Iștfan, Massaro (56 Celea), Măzărache – Balint. Antrenor: Marius Stoica.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!