Flacăra Moreni a “detonat” bomba sub Tâmpa! “Victoria noastră a reprezentat o surpriză pentru majoritatea oamenilor de fotbal”

Publicitate

Ionuț Parghel
“Lupii” de la Flacăra Moreni își arată colții din plin pe final de tur. Jucătorii de pe malul Cricovului au obținut maximum de puncte în ultimele două meciuri. În penultimul meci de pe teren propriu, galben-albaștrii au trecut de Atletic Bradu (3-1), iar sâmbătă, în penultima etapă a turului, elevii lui Gabriel Paraschiv au “detonat” bomba sub Tâmpa și au învins pe ACS SR Municipal Brașov, cu 2-1.

Succesul “lupilor” cu “stegarii” a reprezentat una dintre cele mai mari surprize care s-a produs în acest sezon în seria C3 a Ligii a 3-a. Victoria obținută de morenari la Brașov a adus multă bucurie în rândul conducerii tehnice de la Flacăra. “Victoria noastră la Brașov a reprezentat o surpriză pentru majoritatea oamenilor de fotbal. În schimb, pentru noi cei care muncim la Flacăra nu a fost o surpriză. În prima parte a turului jucătorilor noștri le-a lipsit încrederea și sper ca după acest succes să o fi căpătat la maxim, pentru că sâmbătă ne așteaptă un joc greu cu U. Craiova. A fost o victorie mare pentru noi la Brașov. ACS SR Municipal este o echipă cu jucători de calitate, o echipă care ne-a pus probleme foarte mari în a doua repriză. Băieții noștri s-au mobilizat exemplar, iar la final au reușit să câștige. Mai avem un joc vineri pe care trebuie să-l tratăm cu maximă pentru a-l putea câștiga. Dacă vom câștiga jocul și cu U. Craiova putem spune că ne-am revenit pe final de tur. Cu siguranță, în retur vom face lucruri mai bune fiindcă băieții au calitate și dacă vor înțelege ce vreau de la ei va fi cu totul altceva. Cu siguranță, pauza de iarnă va fi un sfetnic bun pentru noi”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Paraschiv.  După succesul de la Brașov, Flacăra a ajuns la a doua victorie consecutivă, dar în același timp și la cea de-a patra din actuala stagiune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!