Flacăra Moreni ar putea rămâne fără antrenorul Gabriel Paraschiv! “Sunt sătul de toate speculațiile de doi lei care apar în Moreni”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni s-a calificat în turul 4 al Cupei României, dar apele sunt extrem de învolburate în rândul grupării de pe malul Cricovului. Conducerea tehnică s-a arătat extrem de nemulțumită de evoluția “lupilor” în disputa cu Olimpic Cetate Râșnov.

Antrenorul Gabriel Paraschiv a răbufnit total după jocul cu brașovenii, iar în următoarele zile va lua o decizie clară dacă va mai continua sau nu pe banca tehnică morenară. “Ne-am calificat în turul 4, dar din păcate după un joc mai greu decât l-am anticipat noi. Jocul nostru fost destul de slab. După acest meci ne rămâne doar satisfacția calificării și nimic mai mult. Mă bucur că lumea a fost alături de noi până la lăsarea întunericului. Loviturile de departajare s-au bătut aproape pe întuneric. Din păcate, eu am avut o reacție necontrolată la adresa unor jucători de-ai mei. Acest lucru mă pune serios pe gânduri de a nu mai continua la Moreni. Poate echipa are nevoie de un restart, iar eu de o nouă provocare. Zilele următoare voi lua o hotărâre în acest sens. Mă voi gândi foarte serios ce voi face fiindcă nu este normal să mă apuc să mă cert cu jucătorii sau să ajungem la anumite lucruri care nu sunt normale la fotbal. Ceea ce se întâmplă în interiorul echipei și în jurul acesteia mă afectează. Ținând seama de cele întâmplate poate e normal să am o astfel de reacție. Ne-am calificat în turul 4, dar așa cum se știe nouă ne priește Cupa României. Vom avea vineri un meci mult mai greu decât cel cu Râșnov. Pentru jocul cu Turnu Măgurele avem patru jucători accidentați și unul suspendat, iar lumea din Moreni o să înceapă nu știu cu ce speculații. Și sincer sunt sătul de toate speculațiile de doi lei care apar în Moreni. Să vină alții mai buni să-mi i-a locul și să facă ce n-am reușit să facem noi”, a încheiat mâhnit Gabriel Paraschiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!