Flacăra Moreni a dat recital cu Pucioasa, în derby-ul dâmbovițean al Ligii a 3-a

Publicitate

Flacăra Moreni merge ceas în Liga a 3-a. În etapa a 7-a a campionatului, pe teren propriu, “lupii” de pe Cricov au făcut o nouă victimă, învingând la scor de neprezentare (3-0), pe FC Pucioasa.

În derby-ul dâmbovițean, morenarii și-au arătat din plin superioritarea, iar în actul secund au oferit un veritabil recital de goluri la poarta lui Priseceanu. Într-un meci în care Pucioasa a rezistat aproape o oră, reușitele “lupilor” au fost semnate de Calofir (57), Iliecu (71) și Lețu (90+5).

Succesul cu Pucioasa menține Flacăra pe locul 2 în serie, dar la egalitate de puncte (16), cu CSM Slatina, liderul seriei. În schimb, Pucioasa a staționează pe locul 13, cu doar 5 puncte strânse. Etapa viitoare, Flacăra va evolua în deplasare cu CS Blejoi, iar Pucioasa primește vizita lui FC Voluntari II.

Flacăra Moreni – FC Pucioasa   3-0 (0-0)

Marcatori: Calofir (57), Iliescu (71), Lețu (90+5).

Moreni: Duță – Costache, Matei, Vârtej, Cernea – I. Constantin (75 Petculescu), Anton, Calofir – Zidăroiu (58 Drăgan), Iliescu (78 Lețu), Niculăescu (89 Ilie). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Pucioasa: Priseceanu – Călin, Ilie, Georgescu, Diță – Grigore, Grigorescu, Marina, Parghel – Iamandache (86 Lungeanu), Nisipeanu (72 Țilică). Antrenbor: Romică Ciobanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!