Firmele din Dâmboviţa, interesate de forța de muncă din Republica Moldova

Publicitate

La invitația președinților Consiliilor Raionale Ialoveni, Ștefan Vodă și Căușeni, în perioada 24 – 26 iulie, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița efectuează o vizită în Republica Moldova pentru a participa la întâlnirile organizate de administrațiile celor trei raioane cu reprezentanții mediului de afaceri. Acțiunile au fost inițiate în scopul dezvoltării colaborării economice, având în vedere bunele relații dintre cele trei unități administrativ-teritoriale, relații asumate oficial prin protocoale de cooperare și înfrățire cu județul Dâmbovița.

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița este însoțită de reprezentanții mai multor firme dâmbovițene, iar principalul scop al vizitei este creșterea gradului de ocupare a locurilor de muncă în rândul cetățenilor din Republica Moldova.

În prima zi a vizitei, la sediul Consiliului Raionul Ialoveni, delegația dâmbovițeană s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrației publice, ai mediului de afaceri din Ialoveni, ai organizațiilor nonguvernamentale. Au fost discutate aspecte ce țin de cooperarea în domeniul recrutării forței de muncă, stabilirea de parteneriate între agenții economici din Dâmbovița și din Ialoveni. Agenții economici din Județul Dâmbovița, prezenți la întâlnire, au ca domenii de activitate: industrie, infrastructură rutieră, construcții, agricultură, turism, comerț și transport.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!