O târgovişteancă, nominalizată pentru titlul de “Cel mai popular blogger de travel din România”. Oferă-i un vot!

Publicitate

Târgovişteanca Oana Grozavu, fiica prim-vicepreşedintelui PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a fost nominalizază pentru titlul de “Cel mai popular blogger de travel din România”. Oana este pasionată de scris, dar şi de călătorii, o combinaţie perfectă.

“Am aflat că am fost nominalizată de către eTravel Conference la titlul de Cel mai Popular Blogger de Travel din România. Ce înseamnă acest lucru pentru mine? Înseamnă că, undeva, cineva a perceput mesajele mele. Și când spun cineva, mă refer la voi toți, cei care vă alocați puțin din timpul vostru pentru a-mi citi experiențele, ori pentru a călători alături de mine, cu ajutorul imaginației, prin locurile frumoase pe care lumea ni le oferă. Pentru a o descoperi cu bucurie, cu emoție și cu entuziasm. Sau, de ce nu, pentru a retrăi momente dragi din propriile călătorii”, a mărturisit Oana Grozavu.

O puteţi vota accesând link-ul http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/. Trebuie să vă înregistrați cu adresa de e-mail, iar, mai apoi, să intrați pe linkul pe care îl veți primi pe adresa respectivă. La final, se apasă „VOTEAZĂ”, pentru a fi validat votul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!