Fiica bărbatului omorât de o şoferiţă drogată în Târgovişte vrea răzbunare. “O să-ţi fac dreptate, tată, mă jur!”

Publicitate

Ştefan Khalil
Una dintre fiicele bărbatului care a fost omorât pe trecerea de pietoni de o șoferiță care consumase substanțe interzise vine în țară să-i facă dreptate tatălui ei. Maria Gabriela nu vrea ca cea care i-a omorât tatăl să scape nepedepsită.

Andreina Maria Bobeică este șoferița de 20 de ani care a cauzat tragicul accident, depsitatặ drogată, cu cocainặ și THC.
Fiica bărbatului de 57 de ani, a reacționat pe Facebook cu un mesaj emoționant. “Tăticul meu mă arde inima în piept de dorul tău mai am puțin și vin acasă, să te văd, dar nu mă mai aștepți. Nu mai am cui să îi zic sarumana tată. O să îți fac dreptate mă jur. Ochii mei din cap lumina ochilor mei. Cel mai bun tată din lume nu te mai am. Sper să mă ierți de acolo de unde eșți dacă ți.am greșit vreodată dacă te.am supărat. O să te iubesc până o să pun mâinile pe piept” , a fost mesajul postat de tânăra de 26 de ani.
Bărbatul omorât avea două fete de 26 și 15 ani. Familia lui este în stare de șoc acum și vrea să se facă dreptate pentru ce s-a întâmplat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!