Femeie din Dâmboviţa, maltratată de propriul băiat, pentru că nu vrea să-i dea casa

Publicitate

Ştefan Khalil
O femeie din Gặeṣți este frecvent bătută de fiul ei în vârstă de 34 de ani. Motivul pentru care acesta își maltratează propria mamặ este pentru că vrea actele pe casă.

Femeia este supusă la chinuri cumplite de fiul ei, care o lovește cu pumii și picioarele.  Tânărul vrea cât mai curând actele pe casă, iar cea care i-a dat viață și l-a crescut este supusă tot timpul violenței lui. Biata femeie nu vrea să se ducă să-și reclame fiul la Poliție, pentru că nu verea să-i facă rău, pentru cặ acesta ar rămână fără loc de muncă. Gặeṣteanca este și ea angajatặ la Arctic.

,,În afara curții pare un tânăr de excepție, manierat, educat, e pâinea lui Dumnezeu. Când vine acasă se transformă în brută. Este singurul meu moștenitor și nu înțeleg ce se întâmplă cu el. L-am crescut singură, i-am oferit tot ce am putut. Are o prietenă cu care locuiește la noi, dar în același timp s-a încurcat cu o altă femeie, care are un copilaș. În curte avem două case și nu stă cu mine sub același acoperiș. Tot ce este al meu este al lui’’ , a declarat femeia îndureratặ. Sursa Tȃrgoviṣtenews.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!