FC Pucioasa vizează victoria la startul returului! “Suntem o echipă mai puternică decât în tur”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a intrat în linie dreaptă cu antrenamentele pentru a doua parte campionatului. Sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, “bombonarii” întâlnesc pe ACS SR Municipal Brașov, într-un joc ce va conta pentru prima rundă a returului. Evoluțiile bune avute de Calofir et comp. în ultimele amicale fac din staff-ul tehnic să fie optimist că Pucioasa poate termina campionatul pe un loc cât mai bun.

Mai mult de atât, conducerea tehnică își dorește să înceapă pozitiv  returul fiindcă obiectivul va fi o clasare în primele patru locuri din serie. “Îmi doresc ca Pucioasa să arate o nouă față în retur. Suntem o echipă mai puternică decât în tur. În a doua parte a sezonului vizăm să acumulăm cel puțin 24 de puncte, cu unul mai mult decât în tur. De această dată meciurile tari le vom avea acasă și sperăm să ne ridicăm la un nivel foarte bun. Meciurile pe care le-am disputat în această iarnă ne oferă încredere că suntem mai puternici și mult mai determinanți în a obține mai multe rezultate pozitive. Meciul cu Brașov, de sâmbătă, îl văd un meci greu fiindcă nu am prea multe informații despre ce s-a întâmplat la Brașov în ultima perioadă. Am informații despre acesr adversar doar ce-am cules din presă. Din câte am înțeles Steagul Roșu se pare că ar fi fuzionat cu Celta Brașov. Acolo era un grup bun de jucători. Important va fi să reușesc să conectez jucătorii la miza unui meci oficial. Pentru noi amicalele au trecut. E foarte important cum vom pleca în acest retur. Din ce se vede ne aflăm pe un drum ascendent și am încredere în echipa mea. Totuși Brașovul reprezintă ceva în fotbalul românesc, iar dacă noi vrem să terminăm în față trebuie să începem cu o victorie. Am terminat perioada de pregătire pozitiv, iar în retur vom arăta exact așa cum ne dorim”, ne-a declarat Cristi Bălașa, antrenorul principal al Pucioasei.

Victorie, în ultimul amical

Ieri, în ultimul al iernii, Pucioasa a învins echipa juniorilor U17/U18 de la GȘA Nucet cu 2-0, într-un amical susținut în deplasare. Reușitele “bombonarilor” au fost semnate de I. Constantin și Nae. Pentru disputa cu puștii de la Nucet, Bălașa a mizat pe un “11” alcătuit din Agachi – Călin, I. Constantin, Blas, Diță – Lungeanu, Parghel – Nae, Dovleac, Lețu – Codroiu. Pe durata întâlnirii, pe teren, au mai fost trimiși Duță – Grigorescu, Marina, Vlada, Țilică și Călinescu. FC Pucioasa a încheiat prima parte a campionatului pe locu 7, cu 23 de puncte acumulate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!