FC Pucioasa, victorie lejeră în duelul cu Flacăra Moreni

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a demonstrat încă o dată că este echipa momentului în Dâmbovița la nivelul Ligii a 3-a. Gruparea din dealul “Patrana” a fost de neoprit în derby-ul orgoliilor locale cu Flacăra Moreni, ce a contat pentru etapa a 12-a a campionatului.

În fața propriilor fani, echipa lui Bălașa a dat de pământ cu morenarii, învingând la scor de neprezentare (3-0), încă din prima repriză. Chiar dacă actul secund a fost ceva mai echilibrat, “bombonarii” și-au demonstrat calitățile în primul mitan, când Lețu (3), Țilică (27) și Calofir (35) au perforat poarta lui Chiran. Așadar, un duel care se dovedea la prima vedere ca fiind unul echilibrat a fost tranșat rapid de elevii lui Bălașa în doar 35 de minute! În urma succesului cu Moreniul, “bombonarii” au urcat pe locul 7 în seria C3, cu 19 puncte acumulate, iar runda viitoare vor înfrunta pe Astra II, în deplasare. De partea cealaltă, Flacăra rămâne pe poziție retrogradabilă (15), cu doar 7 puncte strânse.

FC Pucioasa – Flacăra Moreni  3-0 (3-0)

Marcatori: Lețu (3), Țilică (27), Calofir (35).

FC Pucioasa: Curiman – Călin, Blas, Niță, Diță – Lungeanu, Calofir (89 Leotescu), Nedelea (85 Codroiu) – Iamandache (74 Călinescu), Lețu, Niculăescu (9 Țilică). Antrenor: Cristian Bălașa.

Flacăra: Chiran – Costache (83 Oprea), Matei, Oaie, Negrea – Zidăroiu (60 Cernea), Dinu, Vârtej, Roșciugă (49 Oprescu) – Drăgan, Roman (83 Ilie). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!