FC Pucioasa a remizat la început de retur

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a încheiat printr-o remiză meciul cu ACS SR Municipal Brașov , scor 2-2, ce a contat pentru prima etapă a returului de campionat. Rezultatul bifat de Grigorescu et comp. nu a fost unul pe placul formației dâmbovițene, care a țintit o victorie împotriva “stegarilor”.

Elevii lui Cristi Bălașa au început cu stângul disputa cu Brașov, iar în minutul 36 s-au văzut conduși cu 2-0 de adversar, la capătul reușitelor semnate de Danciu și H. Popa – pen. Până la finalul primului act, “bombonarii” au reușit să reducă din handicap în urma golului marcat Dovleac, din penalty. Pucioasa a arătat mult mai bine în repriza a doua, dar nu au avut prea mult noroc la poarta lui A. Popa. Chiar dacă dâmbovițenii au asediat buturile adverse, doar Marina a reușit să înscrie golul prin care gruparea din dealul “Patrana” a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, cu 13 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Remiza înregistrată cu Brașovul a coborât Pucioasa pe locul 8, cu 24 de puncte acumulate. Etapa viitoare, în deplasare, “bombonarii” vor întâlni pe CSO Filiași.

FC Pucioasa – SR Brașov   2-2 (1-2)

Marcatori: Dovleac (38 – pen), Marina (77)/ Danciu (7), H. Popa (36-pen).

Pucioasa: Agachi – Călin, Marina, Blas, Diță – I. Constantin, Lungeanu, Parghel, Grigorescu – Dovleac, Codroiu. Au mai jucat: Niculăescu, Țilică, Călinescu, Vlada. Antrenor: Cristian Bălașa.

Brașov: A. Popa – Pârvulescu, Tălmaciu, Renta, Dragomir – Stîngă, Grigore, Marin – Danciu, Stoian, Antone. Antrenor:  Florin Stîngă.

Cartonașe galbene: Lungeanu (49)/ Pârvulescu (23), Renta (27), Danciu (32), Dragomir (47), Stîngă (58), A. Popa (81).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!