FC Pucioasa, înfrângere la limită în primul amical din Antalya

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a încheiat printr-o înfrângere primul meci amical susținut în cantonamentul din Antalya. Ieri, în disputa cu FK Vojvodina Novisad, “bombonarii” s-au înclinat cu 1-2, la capătul unui joc destul de echilibrat. Gruparea din Serbia a marcat câte un gol pe repriză, iar pentru Pucioasa reușita a fost semnată de Călin (55), printr-o execuție de la aproximativ 25 de metri.

Staff-ul tehnic al divizionarei C dâmbovițene s-a declarat mulțumit de evoluția arătată de Calofir et comp. “Băieții noștri s-au mișcat destul de bine având în vedere adversarul și perioada de pregătire în care ne aflăm. Dacă eram puțini mai atenți puteam obține un rezultat de egalitate. După aspectul jocului cred că era mai echitabilă o remiză. Vojvodina este o echipă tânără, dar cu multă calitate. Sper ca evoluția din acest meci să ne dea încredere în perioada următoare”, ne-a declarat Cristi Bălașa, antrenorul principal al “bombonarilor”.

Pentru disputa cu cu formația din Serbia, Pucioasa a mizat pe o formulă de echipă alcătuită  din Agachi – Călin, Blas, I. Constantin, Diță – Parghel, Lungeanu – Dovleac, Calofir, Iamandache – Lețu, iar în actul secund au intrat pe teren și ceilalți componenți ai lotului deplasați în stagiul din Turcia. Excepții au făcut portarul Duță și atacantul Niculăescu, care au acuzat accidentări.

FC Pucioasa este singura echipă dâmbovițeană care a mers în această iarnă în cantonament în străinătate. Ultima formație dâmbovițeană care mai realizat un astfel de lucru a fost Chindia Târgoviște, în 2012, pe când, în conducerea clubului se afla fostul internațional se afla Gică Popescu. Așadar, la cum se mișcă lucrurile pe “Patrana”, FC Pucioasa devine încet și sigur o echipă profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, iar mai mult de atât arată că totul se poate realiza dacă există voință și dorință de performanță, începând de la nivelul conducerii administrative, staff tehnic și până la jucători.

Sursă foto: Facebook ASFC Pucioasa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!