FC Pucioasa, egalată pe final de joc la Roșiori. “Bombonarii” primesc mâine după-amiază vizita liderului Turris Oltul Turnu Măgurele

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a încheiat la egalitate meciul cu Sporting Roșiori (1-1), ce a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a 3-a. “Bombonarii” s-au aflat aproape de obținerea tuturor punctelor, dar pe final de joc teleormănenii au restabilit echilibrul pe tabelă prin Liviu Floricel (83).

Până la reușita gazdelor, Pucioasa a arătat o evoluție bună, iar în minutul 38 a deschis scorul prin Iamandache. Dacă există mai multă atenție în defensivă în ultima parte a întâlnirii, dâmbovițenii puteau reveni acasă cu toată zestrea de puncte. Pentru meciul cu Sporting, antrenorul Cosmin Lunescu a mizat pe o formulă de echipă ce i-a cuprins pe Agachi – Călin, I. Constantin, Marina, Diță – Nae (60 Grigorescu), Lungeanu, Calofir, Iamandache (84 Vlada) – Niculăescu (79 Dovleac), Lețu. După remiza de la Roșiori, Pucioasa a ajuns la 29 de puncte în clasament, fapt ce o menține pe locul 8 în clasament. Mâine după-amiază, pe teren propriu, de la ora 17.00, Pucioasa va primi vizita liderului Turris Oltul Turnu Măgurele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!