FC Pucioasa a cedat în faţa liderului

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa și-a dorit să facă multe în meciul cu Flacăra Horezu, dar în cele din urmă a realizat foarte puține în cea de-a șasea deplasare stagională. În disputa cu liderul seriei C3, “bombonarii” s-au înclinat cu scorul de 0-2, după ce aproximativ 70 de minute au evoluat în inferioritate numerică, datorită eliminării căpitanului Narcis Marina, pentru acumularea a două cartonașe galbene, într-o perioadă scurtă de timp.

Mai mult de atât, pe durata întâlnirii, Pucioasa a avut în mai multe rânduri șansa golului, dar mingea s-a oprit o dată în transversală, iar Nedelea, Iamandache sau Calofir s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Robert Popa. Golurile celor de la Flacăra Horezu  au fost marcate de E. Neacșu (30) și C. Munteanu (85), din penalty.După eșecul suferit cu vâlcenii, echipa antrenată de Cristi Bălașa a căzut pe locul 10 în seria C3, cu 16 puncte acumulate, în 11 etape. Etapa viitoare, pe teren propriu, Pucioasa va da peste Flacăra Moreni, într-un derby al orgoliilor locale.

Flacăra Horezu – FC Pucioasa   2-0 (1-0)

Marcatori: E. Neacșu (30), C. Munteanu (85 – pen).

Pucioasa: Agachi – Călin, Marina, Blas, Diță – Lungeanu – Nedelea, Calofir – Leotescu, Lețu, Niculăescu. Au mai jucat: Niță, Iamandache, Țilică, Codroiu. Antrenor: Cristi Bălașa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!