FC Pucioasa a cedat cu “satelitul” Craiovei!

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a încheiat printr-o înfrângere meciul cu CS U Craiova II, ce a contat pentru etapa a 19-a a Ligii a 3-a. Formația dâmbovițeană s-a înclinat pe terenul oltenilor cu scorul de 0-2, în urma golurilor marcate de Spahija și Frăsinescu, în actul secund al jocului.

„Bombonarii” au arătat în repetate rânduri un fotbal de calitate pe arena “Extensiv”, iar scorul final nu indică în totalitate realitatea din teren. În minutul 30 al întâlnirii, I. Constantin a trimis mingea în transversală, după care Calofir l-a bătut pe Preduț, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de ofside. La începutul reprizei a doua, Lețu a irosit alte două mari șanse de gol pentru echipa noastră (46, 55). La prima dintre acestea, scăpat singur cu portarul advers a șutat peste.

De asemenea, tot în acest meci, s-a remarcat din plin și Denis Duță (17 ani), portarul echipei din Pucioasa, care a scos câteva mingi grele la șuturile oltenilor. Debutul lui Duță la nivelul Ligii a 3- a avut loc în urmă cu o etapă, când a intrat pe teren în finalul jocului cu Universitatea Craiova 1948. În disputa cu CS U II, tânărul goal-keeper a arătat dăruire, ambiție și maturitate pe durata partidei.

Etapa viitoare, Pucioasa va evolua pe teren propriu în compania ilfovenilor de la FC Voluntari II.

CS U Craiova II – FC Pucioasa  2-0 (0-0)

Marcatori: Spahija (54), Frăsinescu (83).

CS U II: Preduț – Nițuică (55 Albăstroiu), Spahija, Puțaru (83 Mitran), Pătulea – Popescu, Dobre – Vulpe, N. Constantin (75 Frăsinescu), Trașcă – Pascu (77 Nițu). Antrenor: Dragoș Bon.

Pucioasa: Duță – Călin, I. Constantin, Blas, Diță – Dovleac (46 Călinescu),  Lungeanu (76 Vlada), Parghel, Iamandache – Lețu, Dovleac (46 . Antrenor: Cosmin Lunescu.

Au arbitrat: Ana Maria Terteleac (Berceni) – Ionuț Neacșu, Daniel Călin (ambii din București). Observatori FRF: Marcel Marin (Ploiești) și Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin).

Cartonașe galbene: I. Constantin (26), Călinescu (85), Calofir (88).

Pe de altă parte, astăzi, de la ora 15.00, a doua divizionară C dâmbovițeană, Flacăra Moreni va evolua în deplasare împotriva vâlcenilor de la Flacăra Horezu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!