FC Pucioasa atacă toate punctele în duelul cu Flacăra Moreni! Adrian Nedelea: “Un astfel de meci are o importanță aparte”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa se pregătește la intensitate maximă pentru derby-ul orgoliilor cu Flacăra Moreni. Duelul de pe “Patrana”, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, se anunță a fi unul  extrem de important pentru “bombonari”. Aceștia își doresc să continue seria meciurilor victorioase de pe teren propriu, așa cum a făcut-o în ultima perioadă, în jocurile cu Sporting Roșiori (4-2), AFC Hermannstadt II (3-1) și Viitorul Domnești (7-0).

Elevii antrenați de Cristi Bălașa și-au propus în disputa cu Flacăra să ajungă la al patrulea succes consecutiv în fața propriilor fani. Adrian Nedelea, unul dintre jucătorii de calibru de pe “Patrana”  este încrezător că echipa sa va ieși învingătoare cu “lupii” de pe Cricov și îi îndeamnă pe fani să fie cât mai aproape de Pucioasa în meciul cu morenarii. “Suntem înaintea unui derby, avem în gând doar victoria, obiectivul nostru de la fiecare meci. Trebuie să câștigăm și pentru a ne clasa pe o poziție superioară, care să fie conformă cu <<fotbalul jucat>>. Este un meci important, nu contează că cei de la Flacăra au avut un start de campionat mai greu, un astfel de joc are o importanță aparte. De aceea rugăm toți suporterii și iubitorii acestui sport din Pucioasa să ne susțină, sâmbătă, spre o victorie pe care să o sărbătorim împreună, la finalul partidei”, a declarat mijlocașul pe pagina de Facebook a clubului din Pucioasa.  Nedelea a marcat pentru “bomobonari” în sezonul actual 4 goluri. Singurul joc pierdut de FC Pucioasa pe teren propriu în actuala stagiune a fost în etapa a 4-a, în disputa cu CS U Craiova 2.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!