FC Pucioasa ar putea efectua un cantonament în Antalya

Publicitate

Ionuț Parghel
Planurile se anunță mărețe la FC Pucioasa în 2019. Pe lângă faptul că vizează o clasare în primele patru locuri la finalul sezonului, divizionara C dâmbovițeană ar putea pleca în cantonament în Antalya, la început de februarie.

Potrivit oficialilor de pe “Patrana” există șanse foarte mari ca “bombonarii” să meargă în Turcia într-un stagiu de pregătire, așa cum se arată pe pagina de Facebook a clubului din Pucioasa. “Aceștia au stabilit un program de pregătire pentru perioada următoare la baza proprie, urmând ca după data de 6 februarie antrenamentele vor continua într-un cantonament în Antalya, în proporție de 80%”. Așa cum se cunoaște, reunirea lotului va avea loc pe 21 ianuarie, iar până pe 5 februarie “bombonarii” se vor pregăti pe “Patrana”. Noutățile Pucioasei de până acum sunt apărătorii Ionuț Constantin, Florentin Niculae (ambii Gloria Cornești) și portarul Darius Duță, de la CSM Fieni. În schimb, divizionara C a renunțat la Nedelea și Niță, ultimul fiind un jucător adus în vară de la Chindia Târgoviște. Mai mult de atât, cum conducerea tehnică nu mai acceptă jucători cu serviciu în partea secundă a sezonului, Alin Leotescu și Alin Călinescu vor avea un statut aparte. Primele două jocuri amicale perfectate de Pucioasa în perioada de iarnă sunt cu Recolta Gura Șuții (2 februarie) și ACS Blejoi (21 februarie). Până la reluarea campionatului Pucioasa și-a propus să transfere patru jucători valoroși pentru completarea lotului. Nu ar fi exclus ca sub comanda lui Cristi Bălașa să ajungă și jucători din străinătate. “Bombonarii” vor întâlni în primul joc din returul campionatului pe ACS SR Municipal Brașov.

Lotul Pucioasei la început de 2019

Agachi, Curiman, Duță – portari, Călin, Grigorescu, Marina, Blas, F. Niculae, Diță, I. Constantin, Lungeanu, Niculăescu, Calofir, Țilică, Iamandache, Lețu, Codroiu, Călinescu, Leotescu – jucători de câmp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!